Red Bull Can You Make It? 2018

Če bi morali predati vaš denar, vaše kartice in vaše osebne telefone, ali bi lahko v sedmih dneh potovali po Evropi do končne destinacije – pri tem kot valuto uporabljali le Red Bull?

Več kot 200 študentov iz več kot 60 držav bo imelo sedem dni časa, da potuje po Evropi in pri tem za plačilno valuto uporablja pločevinke Red Bulla. Je potovanje, polno pustolovščin, šarma in strategije, ki pušča eno vprašanje odprto: Vam bo uspelo?

Pripravljeni. Pozor. Prijavite se. 

Zberi ekipo treh prijateljev. Prepričaj se, da ima vsak član status univerzitetnega študenta in več kot 18 let in da se v državi, v kateri prebiva, ne šteje za mladoletnika. Nato ustvarite eno minuto dolg video posnetek, ki pojasnjuje, zakaj bi morala biti izbrana ravno vaša ekipa. Posnemite ga, kakor želite – s telefonom, profesionalno kamero ali v obliki shranjene Instagram ali Snapchat zgodbe – in ga naložite na Youtube ali Vimeo ter oddajte svojo prijavo. Vaš video posnetek bo nato predmet javnega glasovanja. Zberite podporo, kajti ekipe, ki bodo v posamezni državi prejele največ glasov, bodo postale finalistke! Žirija bo nato po koncu glasovanja izmed finalistk izbrala zmagovalne ekipe.

To ni dirka. Je pustolovščina.

Izbrane ekipe bodo poletele do ene od petih startnih točk v Evropi: Madrid, Budimpešta, Manchester, Stockholm in Rim. Vsaka ekipa bo izročila denar, kartice in telefone v zameno za 24 pločevink Red Bulla in pametni telefon z neomejeno porabo podatkov. V aprilu 2018 bodo vse ekipe hkrati zapustile startne točke in v roku enega tedna skušale priti do Amsterdama. Pot do tja si bodo ekipe izbrale same, pri čemer bodo obiskale kontrolne točke po evropskih mestih, objavljale fotografije in video posnetke svojega potovanja, izpolnile čim več nalog s seznama izzivov in prejemale podporo tistih, ki jih spremljajo od doma.

Potovanje so konča, a spomini so večni.

Ekipe imajo na voljo sedem dni časa, da pridejo v Amsterdam, kjer se bodo na koncu zbrali vsi študentje in si med seboj delili izkušnje s te nepozabne pustolovščine.

Zmagovalna ekipa bo prejela veliko nagrado! Prava nagrada za vse sodelujoče ekipe pa so spomini in izkušnje, ki so jih nabrali na tem nepozabnem potovanju. Zberi ekipo prijateljev in se pridruži pustolovščini! Prijave se zaključijo 15. februarja 2018.

Prijava in več informacij: https://canyoumakeit.redbull.com/sl/.  

Jan 29, 2018 Novice